Despre Noi

Cine Suntem?

Companie transport marfa intr-o constanta evolutie. Echipa de profesionisti din cadrul companiei noastre are datoria de a acorda maxima atentie nevoilor specifice ale clientilor nostri.

Ne-am infiintat ca si companie de transport marfa din dorinta de a schimba in bine piata de transporturi din Romania. Misiunea noastra este aceea de a fi un partener de incredere pentru clientii noastri potentiali si prezenti. Ne adaptam la situatii dintre cele mai diverse. Suntem o echipa tanara si dorim sa aducem un suflu nou in piata de profil.

Fie ca este vorba despre transportul rutier, transportul maritim sau transportul aerian, ca si companie transport marfa indeplinim asteptarile clientilor la cele mai inalte standarde de calitate si preturi imbatabile.

Angajatii nostri sunt profesionisti cu experienta care se dedica in fiecare clipa pentru o executie rapida a serviciilor solicitate.

Inovatie, excelenta si integritate sunt cele trei valori fundamentale care ne ghideaza in eforturile noastre de a adauga constant valoare serviciilor noastre.

Compania noastra se bazeaza pe:

– Experienta si profesionalism
– Potential de rezolvare a provocarilor
– Tehnologie moderna
– Siguranta si stabilitate

Solicita o cotatie de pret pentru a te convinge ca avem servicii si tarife competitive. Ne dorim sa castigam pe termen lung increderea clientilor. Vrem ca orice clienti cu care am colaborat sa fie multumit si dornic de colaborari extinse. Ca si companie transport marfa de ani de zile pe piata stim care sunt problemele cu care se confrunta de obicei clientii. De aceea, noi vrem sa schimbam in bine relatia transportator-beneficiar. Contacteaza-ne!

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Str. Stirbei Voda, Nr. 27, ap. 1
Sector 1, Bucuresti

E: amalia2005@transportgrup.ro
T: 0742 224 515
F: 034 381 63 73

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor dvs. pe acest site web.