www.transportgrup.ro apartine societatii Top Transport Development Grup SRL

Ne vom referi mai jos la www.transportgrup.ro sau Top Transport Development Grup SRL ca ”noi”, iar termenii ”user” si ”utilizator” se refera la orice persoana fizica sau juridica care alege sa primeasca comunicari de la noi prin completarea formularului de contact si care alege sa îsi creeze cont pe site-ul nostru.

În scopul comunicarii de marketing cu utilizatorul, ca si cu toti cei interesati de serviciile noastre, alegem sa comunicam prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi înregistrate în baza noastra de date prin completarea unui formular de contact. Pe baza completarii de buna-voie a formularului de contact de catre utilizator, ne asumam dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau continut ce l-ar putea interesa.

Mentionam ca prin completarea formularului de contact va dati acordul în mod expres în vederea colectarii, prelucrarii, stocarii si arhivarii datelor dvs. cu caracter personal.

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protectie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 (Regulamentul), privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prelucram date cu caracter personal în scopuri legitime de reclama, marketing si publicitate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu respectarea cerintelor legale si în conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Angajatii nostri, care prelucreaza date cu caracter personal, au prevazut în contractul individual de munca si în “fisa postului” o clauza explicita de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii au garantat dreptul de informare si de acces la datele care sunt prelucrate, dreptul de rectificare, dreptul de restrictionare si dreptul de stergere a datelor, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale de prelucrare a datelor personale. Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal.

Nu transferam date cu caracter personal, cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si stocam datele cu caracter personal pentru perioada necesara realizarii scopurilor pentru care au fost colectate, respectiv pentru conformarea la prevederile legale în vigoare;

Utilizam metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare, asigurand un nivel de securitate corespunzator pentru reducerea si eliminarea riscurilor care pot afecta datele cu caracter personal prelucrate si, pentru mentinerea capacitatii de a asigura confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea sistemelor si serviciilor de prelucrare.

Încalcarea securitatii datelor va fi comunicat în termenele stabilite de Regulament, fara întârzieri nejustificate, tuturor partilor implicate asa cum sunt acestea indicate de Regulament.

În cazul în care se înregistreaza ca user si îsi creeaza un cont pe site-ul transportgrup.ro, utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datele pe care le înregistreaza pe site, precum si pentru pastrarea secreta  a parolei de acces în contul sau creat pe www.transportgrup.ro. Va informam ca sunteti direct responsabil de datele cu caracter personal introduse si procesate pe site-ul nostru, noi neavând niciun control, nicio modalitate de a verifica veridicitatea datelor introduse.

În ambele situatii, ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact sa primeasca newsletter si alte mesaje comerciale de la noi, ca si în cazul în care îsi creeaza cont de utilizator pe site, pe care îl administreaza singur si îl utilizeaza cu ID si parola, utilizatorul este de acord în mod expres ca datele sale personale sa fie înregistrate în baza de date a Top Transport Development Grup  SRL si pastrate pe o perioada necesara scopului pentru care au fost comunicate datele personale sau pâna când utilizatorul solicita în scris altfel. Top Transport Development Grup  SRL are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date sau de a închide contul creat de un utilizator pe www.transportgrup.ro fara sa anunte în prealabil utilizatorul.

Utilizatorul are dreptul sa utilizeze datele sale personale dupa cum doreste pe site-ul nostru si se face direct si unic responsabil pentru cazul în care da acces unor terti în contul sau, in aceasta situatie noi nefiind în niciun fel reponsabili de securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal. În acest caz, Top Transport Development Grup  SRL nu îsi asuma nicio responsabilitate fata de eventualele consecinte care pot aparea.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbari ale datelor sale personale în baza noastra de date, precum si de a cere eliminarea completa din baza noastra de date. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, utilizatorul are obligatia de a ne informa printr-un email la adresa office@transportgrup.ro referitor la modificarile pe care le doreste referitor la datele sale personale.

Top Transport Development Grup  SRL se obliga sa nu faca publica adresa de email a utilizatorului si sa nu o transmita catre terti, cu exceptia cazului în care legea cere altfel.

În cazul în care, utilizatorul alege în deplina cunostinta de cauza sau din greseala / ignoranta sa publice propriile sale date, facându-le publice si punându-le la dispozitia tertilor, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, Top Transport Development Grup  SRL fiind exonerata de orice vina.

În afara de datele personale pe care le solicitam noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informatii, date. În cazul în care acestea nu au fost solicitate de noi, nu va fi responsabilitatea noastra sa le pastram confidentiale sau securizate, ci a detinatorului/ utilizatorului care ni le-a transmis.

Pe site-ul www.transportgrup.ro putem posta reclame ale unor terti, cu linkuri catre site-urile tertilor sau alte site-uri, fara de care nu avem nicio raspundere legata de securitate sau virusi. Conectarea de buna-voie la site-urile respective prin accesarea linkurilor provenite din transportgrup.ro care pot produce daune utilizatorilor atrage raspunderea în întregime a utilizatorului. De asemenea, daca prin aterizarea pe alte pagini web provenite din linkuri afisate pe transportgrup.ro, utilizatorul alege sa-si lase datele confidentiale, aceasta alegere este personala si nu atrage raspunderea cu privire la pastrarea lor confidentiala de catre Top Transport Development Grup  SRL. Urmare a acestei alegeri, datele personale ale utilizatorului vor fi stocate de terti, nu de Top Transport Development Grup  SRL.

Datele cu caracter personal pe care noi le procesam sunt: nume & prenume utilizator, telefonul utilizatorului, orasul de resedinta al utilizatorului, nume companie, datele de identificare ale companiei, adresa sediului social, codul iban, banca, calitatea în firma a utilizatorului.

Top Transport Development Grup  SRL îsi rezerva dreptul de a modifica sau completa politica de confidentialitate în orice moment, iar revizuirile întra în vigoare o data cu afisarea lor publica pe www.transportgrup.ro