Transport Aerian Marfa

Transport Aerian Marfa

Transportul aerian marfa – este cel mai rapid mod de transport al marfurilor intr-o perioada definita de timp, pe un anumit traseu. De aceea, personalul companiei noastre este specializat in furnizarea celor mai bune solutii astfel incat bunurile clientilor sa ajunga la destinatie la timp. Venim in sprijinul clientilor nu doar cu personal de specialitate, ci si cu servicii de transport. Transport in sistem charter, transport door-to-door sau transport airport-to-airport.

Serviciile puse la dispozitie de firma noastra de transporturi marfa sunt transportul de tip charter sau customizate. Acestea ofera posibilitatea de a repartiza marfurile conform intelegerilor. Fiind una dintre cele mai importante companii din tara noastra privind transportul aerian, depunem eforturi imense pentru a livra marfurile la timp, la cel mai mic cost posibil. Noi creem solutii eficiente si flexibile de transport aerian pentru clientii nostri prin coordonarea transportului aerian de marfa la nivel global. Avem reprezentante si oferim servicii de manipulare a marfurilor pe cele mai aglomerate aeroporturi din lume, precum si personal bine antrenat, disponibil oricand pentru a raspunde imediat provocarilor.

Noi intelegem importanta comunicarii deoarece este esentiala pentru a asigura clienti ca marfa este livrata conform intelegerii. Folosim tehnologii moderne astfel incat clientii nostri sunt intotdeauna tinuti la curent cu progresul transportului.

Cere o cotatie de pret pentru transport rutier marfa, introducand datele tale de contact in formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificatii legate de transportul de marfa solicitat de tine, dimensiune, destinatie, data livrare, mod de incarcare, etc.

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: amalia2005@transportgrup.ro
T: 0742 224 515
F: 034 381 63 73

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor dvs. pe acest site web.