Transport Maritim Marfa

Transport Maritim Marfa

Transport Maritim Marfa – Top Transport Romania. Oferind servicii de transport maritim marfa dorim sa ne crestem valoarea in ochii clientilor nostri si sa le punem la dispozitie diverse solutii pentru transportul diferitor marfuri. Din flota folosita de compania noastra fac parte nave diversificate, de inalta performanta care respecta toate normele ecologice. Astfel, oferim diversitate in capacitatea noastra de transport maritim marfa containerizat si bulk si flexibilitate pentru a servi diferite segmente de clienti.

Cand vine vorba de transport maritim marfa, oferim maxima seriozitate si atentie cerintelor clientilor, incercam sa intelegem nevoile lor si in acelasi timp lucram fara oprire pentru a crea solutii durabile. Acest lucru ne-a permis sa ne extindem dincolo de granitele Europei, oferind servicii de transport maritim marfa din China, Brazilia, Mexic si nu numai. Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm, iar pentru noi provocarile sunt ceea ce ne determina sa gandim si sa actionam out of the box. Dezvoltarea noastra a fost posibila datorita clientilor nostri in special pentru ca ne-au pus in fata faptului implinit si a trebuit sa gasim solutii.

Valorea si operativitatea serviciilor de transport maritim, adaptabilitatea privind manipularea marfurilor cand vine vorba de incarcare si descarcare in conditii de siguranta deplina si posibilitatea de stocare a bunurilor, constituie principalele caracteristici datorita carora merita sa alegeti compania noastra. Misiunea noastra este sa va oferim servicii rentabile si eficiente. Alege sa colaborezi cu noi pentru transport martitim marfa. Cere o cotatie de pret pentru transport rutier marfa si introdu datele tale de contact in formular. Un reprezentant de-al nostru te va contacta pentru a discuta oferta personalizata.

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: amalia2005@transportgrup.ro
T: 0742 224 515
F: 034 381 63 73

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor dvs. pe acest site web.