Transport Rutier Marfa

Transport Rutier Marfa

Transport Rutier Marfa

Suntem firma de transport rutier marfa si operam intr-o piata super competitiva si pentru a ne diferentia oferim servicii personalizate clientilor nostri. Fiecare comanda este tratata individual cu maxima seriozitate. Cheia succesului nostru in transportul rutier de marfa consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului. De-a lungul a mii de kilometri de infrastructura rutiera, pregatim soferii si stabilim cele mai sigure si rapide rute posibile.

Deoarece oferim servicii de transport rutier marfa agabaritica, soferii nostri beneficiaza de formare profesionala continua. Conform legilor in vigoare ne supunem unor proceduri riguroase de siguranta. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile costisitoare datorate intarzierilor sau incidentelor. Promisiunea noastra pentru clienti este siguranta.

Pentru a pune la dispozitia clientilor servicii de transporturi rutier de marfa la temperatura controlata, in parcul nostru auto exista camioane frigorifice care respecta toate standardele de calitate astfel incat marfa sa ajunga la destinatie in siguranta.

Fiind o parte activa a unui sistem multilateral de infrastructura aflat intr-o permanenta dezvoltare, firma noastra de transport de marfa se poate dovedi a fi un tovaras de incredere, indiferent de destinatie.

Cere o cotatie de pret pentru transport rutier marfa, introducand datele tale de contact in formularul de mai jos. Vei fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificatii legate de transportul de marfa rutier solicitat de tine, dimensiune, destinatie, data livrare, mod de incarcare, etc. Contacteaza-ne cu incredere si noi garantam ca iti vom oferi cele mai bune solutii

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: amalia2005@transportgrup.ro
T: 0742 224 515
F: 034 381 63 73

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor dvs. pe acest site web.